Onze verstekhoeken zijn voor het verbinden van uw verstek gezaagde profielen. De hoeken zijn geschikt voor alle profielen. Gebruik altijd verstekhoeken voor hoeken in uw hor. Dus 4 hoeken in uw hor is standaard ook 4 verstekhoeken gebruiken.

Handgreep aluminium wit 112-50014

De mooie aluminium handgreep is iets groter dan de kunststof handgreepjes. De witte handgreep oogt luxer dan kunststof. Uiteraard inclusief rvs schroefjes. U heeft dus de keuze uit een  kunststof handgreepje of een deluxe aluminium handgreepje.

De stalen veertjes van Horrendol zijn bestemd voor o.a. inzethorren. Het stalen veertje dient om de hor "vast" te klemmen in uw kozijn. Uiteraard verzenden wij onze veertjes met een rvs schroefje. Horrendol adviseert u om per hor minstens 2 veertjes te gebruiken en ongeveer mm ruimte over te houden voor de veer. L 25 mm x  B 20 mm x H 4 mm. 

De stalen veertjes van Horrendol zijn bestemd voor o.a. inzethorren. Het stalen veertje dient om de hor "vast" te klemmen in uw kozijn. Uiteraard verzenden wij onze veertjes met een rvs schroefje. Horrendol adviseert u om per hor minstens 2 veertjes te gebruiken en ongeveer mm ruimte over te houden voor de veer.

L 20 mm x  B 20 mm x H 4 mm. (bij benadering)

Hoek element voor Profiel 34 mm Wit of Grijs kunststof 

Onze hoek elementen zijn geschikt voor het verbinden van de 34 mm inzetprofielen. Met dit hoek element hoeft u uw profiel niet in verstek te zagen. Dit hoeft u alleen maar haaks zagen. De hoeken zijn zichtbaar. De 34 mm hoeken verlengen uw profiel met 19 mm per kant.

Let op !!  Een profiel van 1000 mm zal met 2 hoekstukken dus 38 mm langer worden. 

 

Kunststof spie met verzonken schroefje wit of zwart 112-50023/24

Onze kunststof spie is een onderdeel wat gebruikt wordt voor het monteren van uw hor in het kozijn. De kunststof klemveer aan de bovenzijde en de spie aan de onderzijde zorgen ervoor dat de hor klemvast in het kozijn zit.

Magneet voor Hor 4 Kg 112-50021

Bevestig uw eigen voorzethor of hordeur met een 4 Kg magneet.  Onze max. 4 Kg magneten houden uw voorzethor zonder moeite op zijn plaats. Horrendol heeft ook de 6 Kg variant voorradig.  Afmetingen Lengte 47 mm x breedte 16,2 mm x hoogte 14,4 mm. 

Flexibele verstekhoek 112-50018

Heeft u aparte hoeken in uw ramen? Zijn deze driehoek of rechthoekig...dan is dit de oplossing. Onze verstekhoeken zijn op al onze profielen te gebruiken. Toch vragen? info@horrendol.nl 

Diameter vierkant 10 x 10 mm

Lengte 99 mm  -  Bijna dichtgeklapt 54 mm

Veerstift incl. behuizing tbv voorzethor 115-70015

Onze veerstiftset bestaat uit een veerstift en behuizing. Onze veerstiftset wordt gemonteerd op het profiel in combinatie met uw houten kozijn. Omdat de inslagbus in uw kozijn wordt gemonteerd is het noodzakelijk om een gaatje te boren.  Op deze luxe manier is het wegnemen van de hor geen probleem. De lengte is ongeveer 5 cm. 

Houdt u er rekening mee dat deze oplossing alleen mogelijk is om  in de "dag van het kozijn" te monteren. Hiermee wordt bedoelt de binnenwerkse maat van een opening van bijvoorbeeld een raam- of deurkozijn.

Magneet voor Hor 6 Kg 112-50023

Bevestig uw eigen voorzethor of hordeur met een 6 Kg magneet.  Onze max. 6 Kg magneten houden uw voorzethor zonder moeite op zijn plaats. Horrendol heeft ook de 4 Kg variant voorradig.  Afmetingen Lengte 60 mm x breedte 15 mm 

Scharnier kunststof wit.

Kunststof scharnier van Horrendol gebruikt u wanneer u b.v. een voorzethor wilt maken. De scharnier is inclusief 4 rvs schroefjes. Deze Horrendol scharnieren gebruikt u voor de voorzethor en zijn 50 mm. 2 scharnieren met 1 of 2 stuks magneten, wartels of veerpen zijn voldoende voor een zelfgemaakte hor. Kijk uiteraard naar de grootte van de hor.

Raamborstel 10 mm Grijs of Zwart 115-70019/20

Onze borstel met rugbreedte 6,7/6,9 mm x 10 mm hoogte wordt gebruikt voor het afdichten van kieren bij horren.  Geschikt voor binnen en buiten. 

Druppels tbv inzethor transparant per 12 stuks 112-50030

Onze kunststof druppels worden gebruikt voor zowel het vastklemmen van uw hor alsmede ter bescherming van uw kozijn. Voor het beste resultaat adviseert Horrendol meerdere druppels per hor te gebruiken.

Wij bieden u 12 stuks voor € 5,40. Dat is slechts € 0,45 per stuk.

Handgreep aluminium Alu112-50014

De mooie aluminium handgreep is iets groter dan de kunststof handgreepjes. De aluminium kleuringe handgreep oogt wat luxer dan kunststof. Uiteraard inclusief rvs schroefjes. U heeft dus de keuze uit een  kunststof handgreepje of een deluxe aluminium handgreepje.

Raamborstel 15 mm Grijs of Zwart 115-70021/22

Onze borstel met rugbreedte 6,7/6,9 mm x 15 mm hoogte wordt gebruikt voor het afdichten van kieren bij horren.  Geschikt voor binnen en buiten. 

Horrendol schoonmaak borstel

Onze schoonmaakborstel is een topproduct voor het schoon borstelen van uw horren. Doe dit natuurlijk wel voorzichtig !!! Horrendol is namelijk niet verantwoordelijk voor eventuele schade die wordt veroorzaakt.

Draai wervel t.b.v. voorzethor Ø 20 mm

Onze draai wervel is er om uw hor te bevestigen. De wervel wordt geleverd met een passend rvs schroefje. I.p.v. 4 (of meer) wervels te gebruiken kunt u ook kiezen voor een combinatie met scharnieren. Deze kunt u ook in onze webshop vinden. Een wervel wordt ook wel wartel genoemd.

De diameter is 20 mm. 

Tussenblokje tbv tussenprofiel kunststof wit of grijs 112-50031/32

Omdat er ook grote horren kunnen worden gemaakt adviseren wij bij een afmeting vanaf ± 1,50 meter een tussenprofiel te gebruiken om de stevigheid te waarborgen. Bij Horrendol is het tussenblokje verkrijgbaar in wit en grijs. Bestel er altijd 2 stuks aangezien je beide kanten moet monteren. De afmetingen zijn L35 x B9 x H10 mm. 

 

Raamborstel 4 mm Grijs of Zwart 115-70017/18

Onze borstel met rugbreedte 6,7/6,9 mm x 4 mm hoogte wordt gebruikt voor het afdichten van kieren bij horren.  Geschikt voor binnen en buiten. 

Horrendol onderdelenset om zelf uw voorzet hor in elkaar te zetten. Kleur Wit of Grijs 

4 x horhoek, 4 x wervel, 2 x handgreep, 2 x scharnier, schroefjes.

Scharnier metaal wit deluxe

Scharnier Metaal is een top product van Horrendol. Deze scharnieren  worden gebruikt voor o.a. hordeuren of hortoepassingen. Gemaakt van hoogwaardig metaal in de wit gelakt. Gewicht 105 gram - 93 mm x 78 mm x 17 mm breed. 

Kunststof inroller voor Pees (horren) per stuk / Kleur grijs

Met de kunststof inrolpees kunt u makkelijk inrolpees in de horprofielen gleuven duwen.

Indien u veel horren gaat maken hebben wij ook de professionele inroller. 

 

Handgreep kunststof wit, grijs of zwart 112-50011

Onze kunststof handgreepjes worden gebruikt voor scharnierende raamhorren en/of voorzethorren. Wij leveren bij de handgreepjes rvs schroefjes. Lengte 3,9 cm x hoogte 1,8 cm. 

Professionele inroller voor Horren 120-80033

Het gaas voor horren wordt in profielen geduwd door middel van inroller. Onze Professionele inroller is handig als u meerdere horren maakt. Onze houten inroller is sterk en ligt erg goed in de hand waardoor het inrollen van de pees makkelijk gaat. Afmeting 214 * 40mm

Bovenveer voor Inzethor wit of zwart 112-50026/27

Klem uw eigen inzethor met onze kunststof veertjes. Met deze kunststof bovenveer kunt u uw hor goed klemmen in het kozijn zodat deze goed gemonteerd blijft.De ovenveertjes worden geleverd met rvs schroefjes.